Αρχική

Ποιοι είμαστε

Το λιμάνι της Λάρνακας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού με συνολική έκταση 445.000 τ.μ. Το λιμάνι βρίσκεται περίπου 2 χλμ από το κέντρο της πόλης και έχει εξαιρετική συνδεσιμότητα με το κύριο συγκοινωνιακό δίκτυο της χώρας.

Λιμενικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες ξηρού φορτίου χύδην

Γενικές Υπηρεσίες Φορτίου

Roll On / Roll Off

Υπηρεσία κρουαζιέρας

Τερματικός Σταθμός Κρουαζιερών Λάρνακας

Κύπρος

Κύπρος

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Λάρνακα

Οι
αξίες μας

Οι αξίες μας βασίζονται σε πέντε αρχές που παρέχουν τα θεμέλια για τη δέσμευση για επιτυχία και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας:

Υπεροχή

Αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα

Ακεραιότητα

Κάνουμε το σωστό, ό,τι κι αν γίνει

Διαφάνεια

Το κλειδί για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων και των πελατών

Καινοτομία

Ενσωματώνουμε την τεχνολογία του μέλλοντος για να καλύψουμε τις τρέχουσες ανάγκες

Ασφάλεια

Προστατεύουμε τους ανθρώπους και σεβόμαστε το περιβάλλον

Ως «Kition Ocean Marina», το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε σταδιακά μια μοναδική, τελευταίας τεχνολογίας και έξυπνη μαρίνα, με εξαιρετική εξυπηρέτηση ικανή να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών ιδιοκτητών σκαφών και του πληρώματος τους.

Η Kition Ocean Holdings Ltd ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2018 και της ανατέθηκε το 2020 η ανάπλαση και λειτουργία του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, το μεγαλύτερο έργο υποδομής αυτού του είδους στην Κύπρο.

Το Λιμάνι Λάρνακας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού με συνολική έκταση 445.000 τ.μ. Το λιμάνι βρίσκεται περίπου 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης και έχει εξαιρετική συνδεσιμότητα με το κύριο συγκοινωνιακό δίκτυο της χώρας.